کد خبر 241181
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۹

مدیر کل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی گفت: طی دو روز آینده در برخی مناطق شرق و جنوب شرق کشور وزش باد و در منطقه زابل وزش باد شدید گاهی همراه با گرد و خاک رخ می‌دهد.

به گزارش مشرق، عبدالرضا امیدوار شهری، مدیر کل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی در گفت و گو با تسنیم با بیان اینکه هوای پایتخت کمی خنک خواهد شد، اظهار داشت: بر اساس آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی طی امروز و فردا در ساعات بعدازظهر و اوایل شب در ارتفاعات البرز مرکزی رگبارهای پراکنده دور از انتظار نیست.

وی با بیان اینکه طی فردا و یکشنبه به علت نفوذ جریانات گرم و مرطوب جنوبی افزایش ابر، رگبارهای پراکنده گاهی با رعد و برق در پاره‌ای از مناطق زاگرس جنوبی، جنوب شرق و استان هرمزگان پیش‌بینی می‌شود، ادامه داد:  طی دو روز آینده در برخی مناطق شرق و جنوب شرق کشور وزش باد و در منطقه زابل وزش باد شدید گاهی همراه با گرد و خاک رخ می‌دهد.

مدیر کل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی گفت: هوای پایتخت فردا کمی ابری و در ارتفاع کمی با وزش باد پیش‌بینی شده است که در گرمترین به 34 درجه و در سردترین به 23 درجه می‌رسد و خراسان شمالی و جنوبی و رضوی امروز و فردا با گرد و خاک مواجه خواهند شد.

 امیدوار شهری افزود: امروز به تناوب سرعت باد به ویژه در شمال سیستان و بلوچستان و برخی نقاط استان خراسان جنوبی افزایش می‌یابد و پیش بینی می شود این شرایط سبب ایجاد گرد و خاک، کاهش کیفیت هوا و دید افقی در این مناطق شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس